maanantai 23. lokakuuta 2023

Juutalaisvaltio Israelista ja Saksasta partisaanijulkaisua vilkaistessa jätin oheisen palautteen mikä alla tässä blogissa


Juutalaisvaltio Israelista ja Saksasta partisaanijulkaisua vilkaistessa jätin oheisen palautteen mikä alla tässä blogissa. On syytä tutkia historiallisia kartastoja riittävästi ja populaatioita, muuttoliikkeitä ja miksi on muutettu minnekin ja mistä?
Paljon oli asiaa partisaanijulkaisu:

(Jätin vastineen julkaisuun, saa nähdä julkaistaanko), mutta myös huuhaata, ei sieltä mitään miljoonia kadonnut, jollei puhuta dollareista ;)
Suomalaisia joutui jättämään kotikontunsa n. 430 000 moskovan termiittien takia. Jews vs arabit yhteenottojen jälkeen 1948 väkeä lähti arabimaihin n 480 000. Vastaavasti satojatuhansia tuli aina Irania myöden Tel Aviv hallinnon alle.
Huuhaakartastot maailmansotien jäljiltä Jerusalemin ympärillä = Yhtä harhaanjohtava kartta kuin suomalaisille opetettu "pähkinäsaaren rauha", mikä oli lähinnä veroraja, kun valtiorajaa ei ollut ja ko aikaan naapurina Novgorod.

"Roomalainen vitsi p-nimellä kattoi Länsirannan + Jordanian.
Tästä "natsittelusta" olen vittuillut jo yli 30 vuotta ;) 

Olen kysellyt lukuisissa julkaisuissani: Koska Adolf Hitlerille pystytään patsasa Jerusalemiin, kiitoksen israel-nimisestä valtiosta? ;)

Ilman Saksan ulkomaantiedustelun rahoittamaa järjestämää euroopan juutalaisten maahanmuuttoa historialliseen israel-alueelle, ei olisi tullut riittävää populaa asutustoimintaa mullahien ja vuohipaimenten alueelle.

Näyttää toistaiseksi olevan blogikin vielä tallella aiheesta https://adolf-hitler-and-born-of-israel.blogspot.com/ vuodelta 2009 kansankiihotustuomion jäljiltä, missä väitettiin minun loukanneen ryssiä juutalaisia ymv kokonaistuomion ollessa mikaillman(demlajurist) järjestämänä 2 v 5 kk vankeutta + 20 v ulosotto.

Seppo Lehto historioitsija
Tippaakaan ei tingitä moskovan rosvojen kanssa vaan vaaditaan korvauksia korkoineen on sitten kipa päässään tai ei.

---------------------


-------------------
Adolf Hitlerille ja Kolmannelle valtakunnalle muistopatsas Jerusalemiin?


Valtakunnanjohtaja Adolf Hitler ja Saksa ulkomaantiedustelu Abwehr toimivat yhdessä siionistien kanssa juutalaisten asuttamiseksi muinaiseen Israeliin 1930-luvulla. Kulttuurihistorioitsija Seppo Lehto oikoo erilaisia ryssäläisiä julkivalheita julkaisuissaan. Olkaa hyvä?
------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti